Setmanari d'informació local - 138 anys

Bescansa (Podem): «La devastació generada per la corrupció del PP arrasa amb la democràcia»

13221
Carolina Bescansa i Mae de la Concha, diputades de Podem. | E.P.

La diputada al Congrés de Podemos, Carolina Bescansa, ha declarat aquest divendres a Palma que «la devastació generada per la corrupció política del PP a Balears està arrasant amb els fonaments de la democràcia», en resposta a com ha estat l'inici del curs polític, al qual ha valorat de «vergonyós».

Bescansa al costat de la diputada per les Balears Mae de la Concha han participat a l’assemblea ciutadana 'Amb totes Podem' , que ha tingut lloc a la llibreria Agapea.  

Bescansa, ha assegurat, a més, que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, no ha donat «ni una sola explicació» sobre el cas Gürtel i la corrupció del PP; i els ha titllat de «banda mafiosa i organitzada de lladres» que ha «assaltat» l’Estat espanyol.

Així mateix, Bescansa ha valorat les accions de Podem a les Illes, «hi ha coses que s'han fet a les Balears que no s'han fet en altres llocs, com una llei contra el masclisme que jo crec que serà referència i imitada en molts altres llocs».

Procés de primàries

Respecte el procés de primàries a les Illes, ha afegit que tenen «una organització prou descentralitzada com perquè cada procés tengui el seu ritme» i que durant aquests tres anys han après que «la gent sap molt bé el que cal fer» i que a les Balears «ho sabran també».

Finalment, en relació a l'entrada o no en el Govern, Bescansa ha declarat que «segur que les bases de Podem saben decidir perfectament mitjançant consulta què és el que cal fer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.