Setmanari d'informació local - 138 anys

Camargo: «Ja és hora que els hotelers entenguin les necessitats de la nostra societat»

15127

La portaveu de Podem, Laura Camargo, ha tornat a condemnar aquest dimarts «la pràctica, cada vegada és més estesa, per part de grans hotelers de les Balears que amaguen els doblers que haurien de venir a la hisenda pública i se’ls enduen a paradisos fiscals». «Primer va ser Melià, després Riu, i l'altre dia veiem amb estupefacció que Barceló sortia en els 'Paradise Papers'», ha apuntat Camargo en declaracions als mitjans durant el ple del Parlament.

Així, la portaveu de Podem ha assenyalat que «arribam un any més amb xifres rècord de la nostra indústria turística, batent rècords de pujada de preus i de consum per turista» i davant això, ha dit, que «esperen no sentir els clàssics retrets en la World Travel Market dels grans hotelers a un Govern que, amb el nostre suport, està actuant en matèria de política turística d'una forma molt diferent de com feia abans el PP».

Segons Camargo, «ja és hora que els grans hotelers entenguin les necessitats de la nostra societat» i, en aquest sentit, ha afegit que, «malgrat els retrets del Ministre Nadal, hem de celebrar la pujada de l'impost de turisme sostenible en temporada alta». «Podem havia demanat que la pujada fora durant tot l'any però encara que només sigui en temporada alta estem contents que això hagi estat una realitat», ha remarcat.

Així, Camargo ha dit que la seva formació té «molt clar» que la seva responsabilitat és contribuir a la millora de la societat «i del que nosaltres hem cridat sempre el rescat ciutadà i el rescat de la nostra terra». «Els grans hotelers tenen l'oportunitat de confirmar si volen ser part del problema o contribuir a ser part de la solució», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.