Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens: «Pot ser que Ciudadanos creixi molt però el PP serà el partit més votat»

17413

La portaveu parlamentària del PP, Margalida Prohens, ha assegurat que encara que de cara a les properes eleccions Ciudadanos «pot ser que creixi molt», la seva formació serà «clau» ja que, ha considerat, «serà el partit més votat».

Així ho ha manifestat aquest dimarts en roda de premsa Prohens, qui ha sostingut que «l'única manera de treure la presidenta del Govern, Francina Armengol, a Podemos i a MÉS, passa pel PP». «El Govern de la radicalitat està obsessionat amb atemptar i limitar les llibertats individuals dels ciutadans, que no es mereixen això», ha dit.

Igualment, davant una suposada victòria del PP en 2019, Prohens ha avançat que una de les primeres coses que faran serà derogar el «’Armengolazo' d'imposició ideològica del català en la sanitat pública». A més, sobre sanitat pública, la portaveu parlamentària del PP ha indicat que demanaran una compareixença de la consellera de Salut, Patricia Gómez, perquè expliqui el decret del català i la saturació en les urgències.

Habitatge i zonificació

En matèria d'habitatge, Prohens ha assegurat que «els problemes han començat durant aquesta legislatura, ja que la passada legislatura no passava». Ha afegit que el Govern «no fa absolutament res, ni soluciona res perquè cada vegada costa més accedir a l'habitatge».

«Els vam oferir un pacte per parlar d'això i no es van voler asseure amb nosaltres. La llei d'habitatge és d'impossible aplicació en aquesta legislatura, per això, instam el Govern que faci un pla integral d'habitatge, que és més ràpid i més àgil», ha manifestat la diputada. Aquest pla, han especificat, ha de contemplar la construcció d'habitatges protegits, rehabilitació d'immobles i mesures de col·laboració públic-privada i amb petits promotors.

Respecte a la zonificació plantejada pel Consell de Mallorca per al lloguer turístic, des del PP han assegurat que «no acontenta a ningú», que suposa «traves» i que perjudica les famílies que treien un ingrés extra «que permetia quadrar comptes al final de l'any».

Mobilitat i Pacte educatiu

La portaveu en la Càmera balear del PP ha manifestat que els problemes en mobilitat del Govern són «inadmissibles» encara que ha assegurat que «és comprensible perquè no s'ha gestionat durant dos anys i mitj».

A més, respecte al transport públic, la diputada ha criticat que «els partits d'esquerra que fan bandera de ser defensors del transport públic, ara no volen xerrar» i ha lamentat que s'hagi disminuït la freqüència dels trens i que es registrin retards «molt importants».

Sobre el Pacte per l'Educació, Prohens ha indicat que els agradaria que se centrés el focus en els problemes educatius. «La nostra obsessió és posar mesures per acabar amb l'abandó i el fracàs escolar», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.