Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS critica la càrrega moral de la PNL relativa a la família presentada pel PP

19213

El portaveu de MÉS per Mallorca David Abril, ha criticat la «càrrega ideològica» de la Proposició de llei relativa a la família i la maternitat presentada pel PP i ha destacat el consens aconseguit en la normativa elaborada pel Govern. En aquest sentit, Abril ha explicat aquest dilluns que l'Avantprojecte de llei de suport a les famílies de l'Executiu ha rebut més de 200 al·legacions i que es tracta d'un escrit «poc retòric i molt concret».

«La nostra proposta planteja un article sobre la maternitat lliure i decidida i el PP li dedica tot un títol amb moltes connotacions morals. La nostra no entra en grans debats ideològics», ha manifestat el portaveu i diputat.

Manifestació i pensionistes
Per la seva banda, el diputat de MÉS per Mallorca Josep Ferrà, ha destacat l'alta participació en la manifestació de pensionistes i jubilats del dissabte i ha fet una crida a la joventut perquè se sumi a les mobilitzacions de l'1 de maig. Així mateix, ha lamentat que el Govern espanyol «enviï missatges en els quals insta a reflexionar sobre un sistema privat de pensions» i, per això, li ha demanat voluntat, diàleg i acord.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.