Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Menorca diu que el Govern només pensa en «imposar el català»

19607
El PP de Menorca diu que el Govern només pensa en «imposar el català» a la Sanitat. | dBalears/Arxiu

La presidenta del PP de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, ha demanat a la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, que pressioni a la presidenta del Govern, Francina Armengol, perquè retiri el decret del català a la sanitat aprovat recentment i les conseqüències de la qual «ja hem començat a pagar».

«Com a presidenta del PP menorquí tinc la responsabilitat i obligació de denunciar la inactivitat, la falta de comprensió i passotisme del govern tripartit del Consell Insular de Menorca davant el decret del català en la sanitat pública», ha assenyalat.

Sugrañes ha assegurat que el decret del català «no ajuda a fidelitzar als metges que ja tenim ni a atreure'n de nous». «Els fets demostren que des que va començar el conflicte, el Mateu Orfila ja ha perdut a tres especialistes, un anestesista, una psiquiatra i una ginecòloga. Els sindicats han advertit que els mèdics exiliats acabaran superant la desena», ha afegit.

«La imposició del català demostra que els partits que estan al govern només estan per imposar, per prohibir, per dir no sense escoltar en lloc de per solucionar conflictes i problemes que poden aveïnar-se, per donar veu i escoltar i atendre a tots els ciutadans, per rebre'ls a tots sense excloure a ningú», ha conclòs la presidenta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.