Setmanari d'informació local - 138 anys

El cicle 'D'on vénen els versos' vol donar veu als exponents de les lletres mallorquines

24935

El cicle literari del Consell 'D'on vénen els versos' arrencarà aquest dimecres de la mà de l'escriptor Sebastià Alzamora en el col·legi Blai Bonet de Santanyí.

Segons ha indicat la institució insular aquest dimarts, es tracta d’un projecte impulsat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, a través de la Fundació Mallorca Literària i el Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet.

L'objectiu d'aquest cicle, que se celebrarà fins a abril de 2019, és repassar la trajectòria literària de quatre escriptors destacats de l’illa. «'D'on vénen els versos' és un punt de trobada d'escriptors de diferents generacions que, arribats de diversos llocs de l’illa, se sinceren en unes sessions personals i intransferibles en què es repassarà la seva vida a través de la poesia», han explicat.

Un cicle que vol donar veu als màxims exponents de les lletres mallorquines i obrir nous espais per poder gaudir dels versos, de les cançons i de la literatura. El 28 de novembre l'obra del poeta i narrador de Santanyí Antoni Vidal Ferrando centrarà el cicle que es durà a terme en la Casa Museu Llorenç Vilallonga, a Binissalem.

Per la seva banda, la poeta Antonina Canyelles intervindrà el dimecres 6 de febrer en la Institució Antoni Maria Alcover de Manacor, mentre que l'escriptor, poeta i traductor de Caimari Jaume Cristóbal Pons ho farà el 10 d'abril al Centre d'Art Sa Quartera d'Inca. Totes les activitats es duran a terme a les 20.00 hores, són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.