Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Sóller esborra el mural 'El turisme engolint Mallorca'

31167

El PP de Sóller tenia el mural de la serp 'entre cella i cella', i ara, amb el govern municipal de PP i Cs, només li han calgut unes hores a l'Ajuntament per esborrar-lo. 'El turisme engolint Mallorca' és el títol de l'obra de Marc Peris, i l'encàrrec li va fer el col·lectiu Albaïna (que actualment no existeix). La serp que fins aquest dimecres es trobava a la plaça de les Teixidores representava una crítica contra el model turístic de l'Illa.

«Ara que el mural ja no hi és, Sóller podrà tornar a viure del turisme!», ha ironitzat Marc Carriquí, anitc membre d'Albaïna. Cal recordar que des del primer moment en què es va pintar, el PP es va mostrar molt crític amb el mural i en diverses ocasions havia sol·licitat a l'anterior govern municipal del pacte d'esquerres que l'esborràs, fet que finalment no es va produir. El nou govern municipal és crític amb el missatge que desprèn la pintada.

A hores d'ara la brigada municipal treballa en el repintat del mural per esborrar un missatge que, tanmateix, és cada vegada més palès en la societat mallorquina, que l'actual model turístic és insostenible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.