Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol durant el sopar de Nadal: «El 2019 ha estat un any històric per al PSIB»

35567
Imatge del sopar de Nadal del PSOE de Mallorca. | PSIB-PSOE

Gairebé un miler de militants i simpatitzants 'socialistes' han omplert el sopar de Nadal del PSOE de Mallorca que s'ha celebrat aquest divendres i el qual ha comptat amb la participació de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol; la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido; la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el secretari general dels Socialistes d'Algaida, Francesc Miralles.

Francina Armengol ha destacat que 2019 ha estat un «any històric» per al PSIB, en el qual han guanyat les tres eleccions que s'han celebrat, fent possible que, també per primera vegada en la història, s'hagi revalidat el govern progressista a la Comunitat Autònoma, com també a tants d'ajuntaments i a la majoria dels consells insulars.

Armengol també ha volgut emfasitzar «l'enorme responsabilitat» que això suposa, com també agrair a tota la militància la «feina intensa feta aquest any des de l'organització del partit», sense els quals no haurien estat possibles aquests resultats.

Així mateix, la socialista s'ha mostrat confiada amb què 2020 pugui començar amb un govern d'Espanya presidit per Pedro Sánchez «que pugui tirar endavant les qüestions necessàries per a la nostra Comunitat Autònoma».

La trobada d'enguany ha servit per retre homenatge a 60 militants de l'illa, tant per la seva contribució a les victòries electorals d'enguany com per la seva dedicació al Partit Socialista durant tota una vida.

Els obsequis que s'han entregat als homenatjats són a benefici de Projecte Home Balears i de la fundació Vicente Ferrer, per la qual cosa enguany s'ha incorporat aquest vessant solidari al tradicional sopar socialista. Finalment, el sopar també ha comptat amb una glosa de l'expresident del Govern i exsecretari general del PSIB-PSOE, Xisco Antich.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.