Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB demana al Govern que dediqui els 60 milions de la segregació lingüística a millorar l'ensenyament

En el decurs del ple del Parlament d'aquest dimarts, la diputada socialista Amanda Fernández ha demanat al vicepresident del Govern, Antoni Costa, que aclareixi com pressupostarà el pròxim inici del curs escolar, tenint en compte l'exigència de Vox de dedicar 20 milions d'euros a la segregació lingüística a les aules només pel primer trimestre (un total de 60 per a tot el curs 2024-2025).

Fernández ha assegurat que amb aquests doblers es podria millorar l'ensenyament d'aquestes Illes, «començant per la contractació de més docents, la millora de les condicions laborals del professorat o els recursos per a l'alumnat amb necessitats especial».

La socialista ha recordat que la segregació per qüestió de llengua es fa en contra de la comunitat educativa i que més de 130 centres ja s'hi han afegit a la campanya contra les intencions de l'Executiu.

En aquest sentit, el PSIB-PSOE ha advertit que la segregació que pretén aplicar el PP acabarà en una ruptura de la convivència educativa i continua oferint el seu suport per evitar dinamitar el pactat des de fa dècades, plasmat en un equilibri social i normatiu consensuat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.