Setmanari d'informació local - 138 anys

Els camins amb expedient d'investigació es protegiran

Demà es preveu aprovar definitivament el catàleg de vies municipals

L'Ajuntament de Sóller protegirà temporalment tots els camins que no s'han inclòs en el catàleg de camins públics però que tampoc no considera encara «privats» ja que subsisteixen dubtes sobre la seva titularitat. La comissió de Patrimoni va tractar dijous aquest tema i l'oposició va votar a favor de la proposta d'acord que dimarts s'elevarà a Ple per la qual cosa es preveu unanimitat.

Va ser progressistes que va proposar la inclusió d'aquesta esmena per evitar que els camins que queden amb un expedient d'investigació obert no puguin ser modificats o greument alterats mentre no es dilucida la seva titularitat. Una comissió municipal es constituirà amb aquest propòsit una vegada aprovat el catàleg i l'Ajuntament té el propòsit de tancar els expedients en un termini de temps «raonable» a fi d'evitar allargar la inseguretat jurídica sobre aquests camins que afecta tant a propietaris com a usuaris potencials.

Pel demés, el catàleg s'aprovarà amb tota seguretat en el Ple de dimarts després d'una llarga tramitació que es va reprendre en aquesta legislatura ja que el pacte de Govern no va ser capaç d'arribar a una proposta de consens.

Durant els darrers dos anys s'ha dut a terme una important feina de camp que ha permès la inclusió, o exclusió, de vies de titularitat dubtosa o bé sense un especial interès.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.