Setmanari d'informació local - 139 anys

La reforma del mercat topa amb la falta de consens

Més i PSOE reclamen a Aguiló un projecte i una previsió pressupostària

Aquesta setmana s’ha constituit la comissió paritària del mercat municipal i s’ha fet una visita a les instal·lacions amb els placers per tal de veure les principals millores a realitzar i com satisfer les seves demandes. El regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, s’ha compromès a dur endavant aquesta reforma durant aquesta legislatura, però admet que «encara no hi ha consens entre les parts de com ha de ser el futur mercat i quin servei ha de donar als ciutadans pel que hem de seguir treballant per apropar idees i postures entre els placers, l’equip de Govern i l’oposició».
Després de la visita a les instal·lacions, Més i PSOE ha emès un comunicat conjunt en el qual posen de manifest que han constatat que «a dia d’avui no hi ha a l’Ajuntament cap avantprojecte iniciat, cap informe ni cap partida pressupostària per tirar endavant la tan anunciada reforma del Mercat Municipal».


L’oposició demana a Aguiló que «concreti totes les idees vagues que ha exposat i a través dels serveis tècnics es redacti un projecte que inclogui el model de negoci que es desitja pel mercat dels 25 anys vinents; la reforma arquitectònica necessària i el pressupost necessari amb el corresponent calendari d’actuacions».
Des de l’oposició s’admet que «estam a principis de legislatura» però recorden que l’equip de Govern «és pràcticament el mateix dels darrers quatre anys i ens demanem que s’ha fet en tot aquest temps».
Reconeixen també que «la situació actual és complexa, ja que fa dos anys que els placers estan en precari i temen afrontar una nova concessió quan s’ha anunciat una reforma que podria implicar el tancament temporal dels seus trasts».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.