Setmanari d'informació local - 139 anys

Arranca la temporada turística amb l’obertura dels primers hotels

L’inici de l’activitat està prevista entre avui i dia 22 de març

Arranca la temporada turística a Sóller amb l’obertura dels primers hotels. Avui obre el primer establiment hoteler ubicat al Port, mentre que la resta ho faran progressivament durant el mes de febrer després de gairebé dos mesos tancats. D’aquesta manera, entre l’1 i el 9 de febrer tenen programada la inauguració de la temporada la majoria dels hotels situats entre el Sóller i el Port, «mentre que el darrer té previst obrir les portes dia 22 de març», explicà el president de l’Associació Hotelera, Lluís Rullan.

De fet, durant els mesos de tancament, s’ha aprofitat per revisar les instal·lacions i fer el manteniment adequat en habitacions i sales annexes.

Per altra banda, el regidor de Turisme, Sebastià Aguiló, ha acudit aquesta setmana a Madrid per assistir a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) per tal de conèixer l’actualitat turística.

L’esdeveniment s’inaugurà dimecres i durarà fins diumenge. Allà, Sebastià Aguiló aprofita aquests dies per dur a terme diverses trobades. Entre aquests, dimecres es va reunir amb representants del municipi de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona) per promoure una ruta marítima entre els dos municipis implicats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.