Setmanari d'informació local - 139 anys

La Vila demana mig milió d’euros per redactar el projecte de l’Infante Lois

Durant la passada legislatura es presentà un avantprojecte de les instal·lacions. | P. GRANCHA

L’Ajuntament ha demanat una subvenció de mig milió d’euros per redactar el projecte de l’Infante Lois. La junta de govern aprovà la proposta que s’ha presentat a l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) del Govern i que està destinada a la redacció del nou pla per al camp d’esports del Port.

Es tracta d’una línia d’ajudes extraordinàries que ha oferit el Govern per impulsar el turisme sostenible i dirigit a desestacionalitzar. Per aquest motiu, la regidora d’Urbanisme i Obres, Esther Alfonso ha presentat el projecte per a la reforma del parc, «que engloba tant la part esportiva; d’aparcament soterrani com la d’esbarjo». D’aquesta manera, si es concedeix l’ajuda, el departament disposaria del finançament necessari per redactar una proposta integral de totes les instal·lacions «ja que ara mateix no tenim finançament propi per desenvolupar el projecte definitiu».
En aquest sentit, Alfonso remarcà que la idea és tenir «unes instal·lacions modernes; adequades als col·lectius que fan esport i consolidar l’espai verd» i tan bon punt surti una oportunitat, «també per finançar les obres».

Val a dir que el Govern ha impulsat aquesta convocatòria a partir del que es coneix com a Ecotaxa. El termini per executar la redacció del projecte és de 18 mesos i està cent per cent subvencionat en tractar-se «d’una proposta de gran envergadura», afegí Alfonso.
Cal recordar que el projecte és una de les promeses electorals del pacte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.