Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

'Ciudadanos' sobre l'Educació en català: «L'objectiu del Govern nacionalista d'Armengol és un projecte identitari»

19603
«El conseller Martí March viu ennuvolat per aconseguir blindar la immersió lingüística en català», ha dit la diputada Olga Ballester (Cs). | E.P./dBalears/Arxiu

Ciudadanos (Cs) Balears torna a la càrrega contra l'educació en català. «El conseller Martí March viu ennuvolat per aconseguir blindar la immersió lingüística en català i no es conforma d'impedir l'elecció de llengua en el primer ensenyament; ara dicta una nova ordre que redueix encara més les poques exempcions existents per a alumnes castellanoparlants», ha assegurat aquest dissabte la diputada Olga Ballester.

«L'educació a les Balears segueix abocada al fracàs per culpa d'un Govern nacionalista que supedita el sistema educatiu a un projecte identitari, en comptes d'intentar aconseguir l'excel·lència dels nostres alumnes», ha denunciat Ballester.

«El sistema educatiu que està imposant el Govern nacionalista d'Armengol té com a objectiu un projecte polític identitari i és absolutament impermeable a les necessitats dels nens, la qual cosa constitueix una aberració pedagògica i de dret», ha conclòs Ballester.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.