Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS proposa que el nou senador sigui «un candidat independent que defensi el consens»

27369

El diputat de MÉS per Mallorca, Antoni Reus, ha defensat aquest dijous que el substitut de l'expresident del Govern Jose Ramón Bauzá, que ha renunciat a la seva acta com a senador del PP per les Balears, sigui «un candidat independent» que defensi «el consens amb tots els partits i els interessos dels ciutadans».

Segons ha informat MÉS, Reus ha recordat que encara que segons el Reglament actual de la Cambra correspon al PP proposar el substitut de Bauzá, MÉS «no es planteja donar suport a la proposta de senador que puguin proposar» el PP.

En aquesta línia, ha argumentat que la seva formació «no confia en la capacitat d'encert del PP» que, segons ha explicat, «va triar Bauzá després d'haver estat un president nefast per a les Balears i que com a senador no ha fet res per a defensar els interessos dels illencs a Madrid».

Finalment, ha proposat la modificació de la forma d'elecció dels senadors autonòmics, recollida en el Reglament de la Cambra, per a «canviar-la per una més proporcional que permeti triar persones que defensin els interessos de les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.